Folkemøte om kaoset på Tullin

Arne Svingen er en av ildsjelene bak møtet som arrangeres på Trekanten tirsdag 2. mai. Han bor i St. Olavs gate.

 

Folkemøte om kaoset på Tullin

Dato: 26. april 2023

Om ett år stenges Ring 1. Tirsdag 2. mai kl 18 er det åpent folkemøte på Trekanten, for alle som lurer på hva konsekvensene blir for nabolaget.

Arne Svingen har bodd i St. Olavs gate i rundt tre år, og er en av mange engasjerte i nabolaget. I begynnelsen av mai skal Statens vegvesen inngå kontrakt med entreprenør, og detaljplanleggingen av tunnelprosjektet igangsettes. Prosjektet vil minimum koste 3,1 milliarder kroner, starte opp våren 2024 og prege Tullin de neste tre årene. Denne uken blir også en ny rapport klar, om konsekvensene av trafikken for Oslo sentrum.

Tirsdag 2. mai kl 1800 kommer Byråd for Miljø og Samferdsel, Sirin Stav, til Trekanten for å delta i en panelsamtale og diskusjon om de trafikale konsekvensene for nabolaget. Hun får følge av divisjonsdirektør Rune Gjøs (Oslo kommune Bymiljøetaten). Fra Statens vegvesen stiller også Marte Flaathen og Halvard Gavelstad.

Meld deg på Facebook-arrangementet her og delta. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Siste: Torsdag 27. april fikk vi tilsendt en ny rapport fra vegvesenet. Den heter “Supplerende trafikkanalyse og forslag til tiltak i anleggsperioden” og kan lastes ned her.

 
Forrige
Forrige

Vi fortsetter å bygge kulturgata

Neste
Neste

Åpen invitasjon til Statens vegvesen