Velkommen til vår nye nabolagsrestaurant

Rucola er en ny restaurant, som ligger i første etasje på The Conduit Oslo, rett ved Tullinløkka. Den er åpen syv dager i uken. Klikk på bildet for å lese mer.

 

Velkommen til vår nye nabolagsrestaurant

Dato: 15. november 2023

Rucola er en helt ny restaurant, rett ved Tullinløkka, som inviterer til norditaliensk nabolagsfølelse. Og mat, selvsagt.

Vi er veldig glade for den gode energien og skapekraften vi opplever på Tullin for tiden. Nye møteplasser etableres, nye ideer skapes, og nye muligheter ser dagens lys. Dette er det store ambisjoner for skal skje også i årene som kommer.

Det nyeste tilskuddet på restaurantfronten er Rucola, som holder til i det tidligere Treiderbygget rett overfor Tullinløkka. Det er en italiensk nabolagsrestaurant, og holder åpent syv dager i uka. Her serveres frokost, lunsj, brunch og middag, og ambisjonen er å gjenskape en god nabolagsfølelse. Inspirasjonen og konseptet er hentet fra restauranten Rucola (Brooklyn, New York), som ble etablert i et samarbeid mellom Henry Rich og The Conduit.

Ideen er et “farm-to-table” konsept, der kortreiste, lokale råvarer av høyeste kvalitet bidrar til strålende matopplevelser. Samtidig skal nærhet og intimitet også bidra til et sted gjester skal få lyst til å besøke og bruke ofte.

Rucola er helt nytt, og en del av nysatsingen The Conduit. De har veldig lyst til å høre hva gjester mener, og om de treffer riktig. Derfor gir de 20% på maten nå frem til jul. Klikk her og send en forespørsel om bordbestilling, eller bare kom innom. Koden er “Brooklyn to Oslo”.

NB! Tilbudet gjelder frem til 20.12.23, og så fremt de har tilgjengelighet. Det gjelder ikke på drikke. Rucola ber også om forståelse for at det ikke gjelder events og større bookinger.

Deilig stemning og nydelig mat garanteres på Rucola. Åpent syv dager i uken!

Nydelig interiør.

Utsikt rett ut på Tullinløkka.

Gå gjerne hit for å lese mer om Rucola og The Conduit Oslo.

Velkommen til Rucola, og til Tullin!

 
Forrige
Forrige

Slik kan det se ut neste sommer

Neste
Neste

Vi har løsning for Universitetsgata