Velkommen til nye medlemmer!

Rett bak Tullinløkka ligger Domus Juridica, det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Sammen med sentrumsbygningene og Historisk museum er Universitetet i Oslo nå et nytt medlem i Tullinsamarbeidet. Foto: Kyrre Sundal, Mad arkitekter

 

Velkommen til nye medlemmer!

Dato: 25. november 2022

De siste ukene har vi fått Bember, Norlis Antikvariat, Fransk Kulturhus, SG Eiendom og Karl Johans gate 45 som nye medlemmer. Det siste og ferskeste medlemmet er Universitetet i Oslo.

2022 er det første fulle året for Tullinsamarbeidet, og vi har nå passert godt over 30 medlemmer.

Bember er et IT-selskap med adresse Holbergs gate 21. De utvikler banebrytende teknologi for eiendomsbransjen, som vi gleder oss til å fortelle mer om senere. Norlis Antikvariat holder til i Universitetsgata 18, og er en liten perle av en butikk med aner tilbake til 1890. Fransk Kulturhus holder til i St. Olavs gate 21, og står for en rekke ulike arrangementer. Flere av disse deler vi aktivt her på sidene våre. SG Eiendom (også kalt Scandinaviegaarden) er et privat eiendomsselskap som har fire ulike eiendommer på Tullin. Og, så ønsket også eieren av Karl Johans gate 45, på hjørnet nederst i Universitetsgata, også å bli medlem. Det er gledelig, for vårt engasjement for fremtidig aktivisering av Universitetsgata.

Det siste medlemmet er da altså Universitetet i Oslo. De er en viktig aktør i Oslo sentrum, og på Tullin. Både det juridiske fakultet, Historisk museum, og alle aktivitetene knyttet til sentrumsbygningene og rundt Universitetsplassen er spennende og viktige bidragsytere til Tullin og områdeutviklingen. Det foregår en rekke aktiviteter på alle stedene, og vi ser frem til å jobbe tett sammen fremover. Både økt aktivisering av området, flere tilbud til studentene, og en rekke ulike tiltak står høyt på vår agenda - og vi er veldig glade for at UIO har ønsket aktivt å bli medlem hos oss.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen i Tullinsamarbeidet.

Full medlemsoversikt finner du her.


 
Forrige
Forrige

Vi ønsker bidrag til å realisere drømmen om Studenthuset

Neste
Neste

Samarbeid gir effekt