Open House Oslo på Tullin

På lørdag kan du blant annet få omvisning i Trekantblokka, både på Trekanten og hos AART Architects. Foto: Torleif Kvinnesland

 

Open House Oslo på Tullin

Dato: 20. september 2023

Det årlige arrangementet Open House Oslo går av stabelen til helgen. På lørdag kan du få et innblikk i både Trekantblokka, Gyldendalhuset og Det Norske Teatret.

Det Norske Teatret er ett av Norges største teaterhus, med rundt regnet 250 000 besøkere hvert år. Det ble åpnet i 1985, tegnet av 48 Arkitekter. På lørdag kan du få bli med på omvisninger både 1230 og 1330. Les mer her.

Gyldendalhuset er ett av de siste prosjektene til Sverre Fehn, ferdigstilt i 2007. På lørdag kan du komme inn og oppleve lydkunst inne i det store “danskehuset”. Klokken 1600 er det et arrangement, i samarbeid med Ultimafestivalen, med lydkunst som hyllest til Fehn. Bak lydkunsten står Gisle Nataas og Håkon Thelin. Les mer her.

Til slutt er det også Erling Viksjøs praktbygg, Trekantblokka, som åpnes opp. Renoveringen av hele bygget ble nylig nominert til Oslo Bys Arkitekturpris. På lørdag kan du både få oppleve Trekanten (i første etasje) og også komme inn i lokalene til AART Architects mellom 1300 og 1600. Les mer her.

Programmet for hele helgen finner du her.

 
Forrige
Forrige

Lag et marked lørdag 14. oktober

Neste
Neste

Tullin som sentrum for Oslo Innovation Week