Lag et marked lørdag 14. oktober

På Kulturlørdag 9. september engasjerte Fretex seg skikkelig, og mange kom for å finne noen skatter. Foto: Torleif Kvinnesland

 

Lag et marked lørdag 14. oktober

Dato: 27. september 2023

I september og oktober tester vi ut Universitetsgata, og inviterer nå nabolaget og alle til å ta del i dette. Meld fra om du ønsker en plass lørdag 14. oktober.

Det vi nå gjør i Universitetsgata, mellom Kristian IVs gate og Kristian Augusts gate, er en liten test på hva vi kan få til og hva vi kan gjøre mer av fremover. Utplasseringen av bymøblene og oppmalingen av ti grønne felt i gata er for å teste ut hvordan bruke gata annerledes og på nye måter. Erfaringene vil vi, sammen med Oslo kommune, ta læring av og gjøre justeringer for neste år.

Lørdag 14. oktober inviterer vi derfor alle som kunne tenke seg å stå og selge noe om å melde seg. Vi har 10 plasser, hver på ca to x to meter. Vi ønsker at alle som melder seg stiller fra klokken 12 til 16, og selv ordner med bord og telt. Men, du skal få stå der helt gratis. Husk også at gaten er ikke stengt for biler denne lørdagen, så vi må holde oss akkurat til de grønne feltene - og passe på!

Vi tenker det kan være en fin tid å selge brukte klær, kanskje også andre ting du tenker andre kan ha bruk for nå. Det kan også være leker. Eller bøker, selvsagt!

I første rekke ønsker vi at du melder fra om du ønsker å stille denne lørdagen. Send en mail med hva du ønsker å selge (eller om du også ønsker å komme for å gi bort noe). Om du også ønsker å stille flere lørdager i oktober må du gjerne også gi beskjed om det.

Kanskje vi kan begynne å se om dette kan bli noe fast?

Her kan du se litt flere bilder av hvordan de grønne feltene ser ut:





 
Forrige
Forrige

Har vegvesenet en plan for Ring 1?

Neste
Neste

Open House Oslo på Tullin