Tullin som sentrum for Oslo Innovation Week

Trekanten på Tullin er basen, når Oslo Innovation Week 2023 fyrer igang igjen 25. september.

 

Tullin som sentrum for Oslo Innovation Week

Dato: 18. september 2023

Nok en gang møtes både norske og internasjonale investorer inkubatorer og startupmiljøet, med over 60 ulike arrangementer i løpet av Oslo Innovation Week.

På Tullin har vi et fantastisk nettverk av gründere, entreprenører og ulike miljøer, opptatt av impact og hvordan vi skal løse store, fremtidige samfunnsutfordringer. Mange av disse aktørene holder til på steder som Rebel, Epicenter eller Spaces. I år har Oslo Business Region valgt å legge basen for Oslo Innovation Week til Tullin, nærmere bestemt Trekanten.

Rundt om i hele byen er det en rekke arrangementer, som starter mandag 25. september og pågår hele den uken. 95% av alle arrangementene er gratis.

I tillegg til å være en “hub” for hele uken vil det også skje spennende arrangementer på flere av stedene på Tullin. Allerede første dag, mandag 25. september, inviterer Epicenter til “How to lead through exponential growth” og på Rebel foregår “From Idea to Series A”. På kvelden er det åpningsfest og kick-off, i regi av Katapult og Conduit Oslo.

Onsdag 27. september arrangeres forøvrig Switch Conference og torsdag 28. september arrangeres Norselab Impact Day, begge på Trekanten.

Det skjer mye interessant hele uken, med flere andre arrangementer på både Trekanten, Epicenter og andre steder i byen.

Ta en kikk på programmet.


 
Forrige
Forrige

Open House Oslo på Tullin

Neste
Neste

Folkefest under Kulturlørdag