Det blir Kulturlørdag 9. september

Programmet for lørdag 9. september begynner å fylles opp, og vi gleder oss til igjen å invitere til Kulturlørdag i Universitetsgata.

 

Det blir Kulturlørdag 9. september

Dato: 4. august 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor, stenger av Universitetsgata, og håper å fylle den med liv, både ute og inne.

Husker du Kulturlørdag 29. oktober i fjor? Det syns vi var såpass vellykket at vi prøver igjen. Oslo kommune syns også dette var veldig bra, og har gitt støtte også i år. Det setter vi stor pris på. Gjennom god dialog med flere andre etater håper vi også å kunne få til å gjøre mer, noe vi har beskrevet i en tidligere artikkel.

Vi håper å kunne gjøre Kulturlørdag til et fast innslag, og gjerne flere ganger i året. Vi ønsker å få til både gjenbruksmarked i gata, og vi ønsker å utvikle løsninger som bidrar til at hele gata, fra Karl Johan og helt opp til St. Olavs plass skal bli en gate enda flere får øynene opp for.

Det blir Flamencodans for barn i gata, det blir teaterforestillinger med Campingkompaniet, verksted for superhelter med The Urban Legend, grilling, fotoutstilling, kanskje et lite marked, omvisning på Det Norske Teatret, minikonserter, og mye mer.

Programmet blir oppdatert fremover. Det meste av programmet starter klokka 12. Følg med både her og på arrangementet her.

1200 Flamenco Kids Fest Foran Nasjonalgalleriet
1300 Askeladden og de BESTE hjelperne Foran Nasjonalgalleriet
1300 Superheltverksted med The Urban Legend Trekanten
1400 Flamenco Kids Fest Foran Nasjonalgalleriet
1500 Askeladden og de BESTE hjelperne Foran Nasjonalgalleriet

Det blir også omvisning på Det Norske Teateret, omvisninger på Samurai på Historisk Museum, tegneserieshow hos Gyldendal, vintage marked fra Fretex Arkivet, grilling fra Gras, fotoutstilling, og en rekke aktiviteter hos både Tronsmo, Norli, Norlis Antikvariat og Specsavers. Vi oppdaterer løpende.

Meld også gjerne fra om dere har lyst til å bli med i programmet på Kulturlørdag. Vi inviterer alle i området om å melde inn aktiviteter til programmet, enten det er noe dere har planlagt allerede eller lyst til å booke.

Her kan du se bilder fra Kulturlørdag 29. oktober 2022.

 
Forrige
Forrige

Kulturgata oppgraderes

Neste
Neste

Hvilken politiker bryr seg om Oslo?