Vi møtes på Trekanten på onsdagene fremover?

 

Vi møtes på Trekanten på onsdagene fremover?

Dato: 2. januar 2024

Vi håper at Trekanten fremover skal bli et virkelig samlingssted, der journalister, politikere, næringslivsfolk og andre samfunnsengasjerte kan møtes uformelt. Kanskje litt slik Tostrupkjeller’n en gang var?

Trekanten er både kafé, bar og eventsted. Sammen har vi ambisjon om at det skal bli et spennende treffsted for politikk, journalistikk, næringsliv, organisasjonliv, finans, jus, kommunikasjon, litteratur og det frie ord - alle med samfunnsinteresse i Oslo. Trekanten er perfekt også for pressekonferanser, boklanseringer og seminarer av ulik karakter.

"Onsdager på Trekanten" er et initiativ fra flere av medlemmene våre, blant annet Geelmuyden Kiese, Rebel, Knowit, Trekanten og oss. Vi ønsker å skape et hyggelig treffsted for de som er interessert å holde seg oppdatert og diskutere samfunnsutviklingen i demokratiet vårt. Dette er viktigere enn noen gang, med tanke på krig, uro og bekymringer for både økonomi og demokrati.

Tanken er å etablere en moderne og tidsriktig utgave av Tostrupkjelleren, Ryktebørsen eller "Makta-bar". Tostrupkjelleren og Ryktebørsen var populære utesteder i Oslo i sin tid, som trakk til seg alt som kunne krype og gå innen politikk, journalistikk, næringsliv, kultur m.m.

Vi startet så smått i desember, og fortsetter nå i januar. Her kan du se noen bilder fra første samling:

Første treff i 2024 blir dagen etter NHO-konferansen. Da kommer både Ole Erik Almlid (NHO), Peggy Hessen Følsvik (LO) og Fredrik Græsvik (Tv2).

NHO- og LO-toppene kommer innom, dagen etter NHOs årskonferanse. Det samme gjør Fredrik Græsvik. Les mer og meld deg på her.

Programmet for onsdagene blir oppdatert jevnlig. Blant annet vil Martin Kolberg komme 7. februar.

Følg med på nyheter og annet om dette på Facebook-siden “Onsdager på Trekanten” her.

Har du innspill til tema for kvelder ut over vinteren eller ønsker mer informasjon om det faglige opplegget, ta kontakt med Bjørn Richard Johansen. E-post brj@gknordic.com / mobil 47 800 100. Kontaktperson hos Trekanten er Jørgen Stråtveit. E-post: jorgen@bylivas.no / mobil 917 44 907.

 
Forrige
Forrige

ByMad setter cafédrift på pause. Ring 1 skaper usikkerhet

Neste
Neste

Oslonatta blir fin også neste år