Vi er nominert til Årets Samarbeid

Under Kulturlørdag 29. oktober 2022 var barna i full gang med å tegne Tullinløkker i Universitetsgata. Det var startskuddet for et utvidet samarbeid.

 

Vi er nominert til Årets Samarbeid

Dato: 1. september 2023

I fjor var vi vertskap for Oslo Urban Week. I år er vi nominert til en pris, som deles ut 14. september.

Det er bare halvannet år siden Tullinsamarbeidet ble stiftet, og i september 2022 var vi vertskap for Oslo Urban Week på Tullin. Måneden etter gjennomførte vi Kulturlørdag i Universitetsgata, som viste hvilket potensiale det ligger i å samarbeide om aktivisering og utvikling av Universitetsgata. Dette var startskuddet, som også har ført til at vi har kunne fortsette på utviklingen og samarbeidet om denne gata.

Under årets Oslo Urban Week skal OMA Awards nok en gang deles ut, og vi er svært takknemlige for å være nominert i kategorien “Årets Samarbeid”. De to andre nominerte er Oslobolig og Bakgårdsslottet i Hegdehaugsveien. Med andre ord er dette tre vidt forskjellige former for samarbeid. Juryen har skrevet:

Tullinsamarbeidet er en forening bestående av et bredt spekter av aktører som befinner seg eller opererer i området Tullin i Oslo. Gjennom å samle og engasjere aktører i området har Tullinsamarbeidet gjennomført flere arrangementer som skaper identitet, aktivitet og nye koblinger. De er også en tydelig stemme for sitt område i saker som angår dem som for eksempel stenging av Ring 1 og konsekvensene av det. Tullinsamarbeidet viser styrken av samhandling og det trenger vi mer av i flere områder.

Vi takker så mye for nominasjonen, og må her også takke alle medlemmene våre og de mange ildsjelene og entusiastene som jobber hos dem. Alt handler til syvende og sist om folk, om mennesker som vil hverandre vel. På Tullin og blant våre medlemmer er vi veldig glade for at vi har en så utstrakt positiv energi og ønske om å ville hverandre vel.

Les mer og følg med her, og så gleder vi oss selvsagt til 14. september. Mest av alt gleder vi oss til å bare fortsette å jobbe for at Tullin fortsetter å blomstre, hele året.

 
Forrige
Forrige

Folkefest under Kulturlørdag

Neste
Neste

Kulturgata oppgraderes