Trekanten blir et nytt treffsted på onsdager

Trekanten ble åpnet høsten 2022, rett før Oslo Urban Week. Stedet har både bar, kafé og eventrom. Vi har felles ambisjoner om at dette kan bli en spennende og god møteplass i tiden som kommer.

 

Trekanten blir et nytt treffsted på onsdager

Dato: 29. november 2023

Trekanten, i samarbeid med Tullinsamarbeidet og Geelmuyden Kiese, inviterer til nettverkstreff i Pilestredet. Trekanten er både kafé, bar og eventsted, og har en ambisjon om å skape et spennende treffsted for politikk, journalistikk og alle med samfunnsinteresse i Oslo.

I første omgang starter de med onsdagene. Her inviteres aktører innen politikk, journalistikk, næringsliv, finans, jus, litteratur og det frie ord, samt organisasjonslivet til å ta en tur innom baren i Pilestredet 24.

Statsbudsjettkveld onsdag 13. og onsdag 20. desember
– Vi har også lokaler som er ypperlig egnet for pressekonferanser, bokbad og debatter. Det er 5–6 minutter å gå fra Karl Johan, så vi er nærmest midt i sentrum, sier Bo Vivike, som er styrets leder og er ny deleier av Trekanten. – Statsbudsjettet skal vedtas før jul og vi har invitert til sosialt samvær i form av Statsbudsjettkveld onsdag 13. desember og onsdag 20. desember.

– Således starter vi forsiktig for å se hvordan vi kan utvikle et godt tilbud på onsdagskveldene fremover, sier Jørgen Stråtveit, daglig leder hos Trekanten.

Tullin – 5 minutter fra Karl Johan
– Her gleder jeg meg til å bli stamgjest. Dette vil være med å sette Pilestredet, Trekantblokka, Tullin-området og Tullinkvartalet ytterligere på bykartet, sier Øystein Aurlien, som er daglig leder for Tullinsamarbeidet, som har over 40 medlemmer med virksomhet i området. – Tullinkvartalet ligger mellom Kristian Augusts gate, Universitetsgata og Pilestredet. Kanskje kan vi – nå som den gode TV-serien «Makta» på NRK for stor oppmerksomhet – bli et slags moderne Tostrup-kjelleren eller Ryktebørsen.

– Tullin henter sitt navn fra Tullinløkka, som på begynnelsen av 1800-tallet ble skilt ut fra Ruseløkka. Gjennom snart 200 år har bygårder og gater vokst frem i dette området. Akkurat nå blomstrer det for fullt, sier Øystein Aurlien.

Sentralt i området ligger også Rebel i Universitetsgata 2, som blant annet er et arnested for it- og softwareutvikling i Norge, med 80 selskaper og 1200 ansatte.

Spennende kvelder og debatter
Geelmuyden Kiese, som har lokaler i 9. etasje i samme bygg, har vært en samarbeidspartner for Trekanten og Tullinsamarbeidet.

– Vi synes dette er et bra initiativ, og håper at det lykkes med å skape et hyggelig treffsted for politikk, journalistikk, aktører i kommunikasjonsbransjen, næringsliv, finans, jus, litteratur og det frie ord, samt organisasjonslivet. Det hadde vært artig å få til noe sånt i Oslo, sier Severin Roald som er adm. direktør i Geelmuyden Kiese.

Geelmuyden Kiese har 140 rådgivere og kontorer i Oslo, Stockholm og København.

Votering om 40 prosent kjønnsbalanse i styrer
– Etter hva vi forstår skal det onsdag 13. desember også voteres i Stortinget over Regjeringen sitt forslag om at mellomstore og store selskaper skal ha minst 40 prosent kjønnsbalanse i styret. Dette skal vi også berøre som et sentralt tema på Trekanten om kvelden, sier Severin Roald.

 
Forrige
Forrige

Vi lanserer vår egen julekalender

Neste
Neste

Slik kan det se ut neste sommer