Problemløsning gjennom sterkere delingskultur

Torsdag 15. juni fylles Rebelhuset opp, når Rebel Sharefest går av stabelen. Tullinsamarbeidet har en av de første sesjonene. Meld deg på!

 

Problemløsning gjennom sterkere delingskultur

Dato: 7. juni 2023

Meld deg på Rebel Sharefest torsdag 15. juni og bli med på vår rundbordssamtale om samarbeid og skapekraft i praksis klokka 9. Det koster ingenting.

Skapekraft skjer i møtet mellom mennesker, som mange av dere vet så inderlig vel. På Tullin samarbeider mange aktører allerede veldig godt. De er opptatt av å dele kunnskap med hverandre. De ser på samarbeid som et konkurransefortrinn, som gir nye ideer og løsninger. De opplever at en god delingskultur bidrar til flere kunder og oppdrag.

Da Rebel i sin tid ble etablert var dette noe av grunnlaget/filosofien, som teknologi-bransjen har hatt fokus på i mange år allerede. I Tullinsamarbeidet forsøker vi å overføre denne tenkningen til en hel bydel, til hvordan virksomheter og mennesker kan samarbeide og dele kunnskap og erfaring med hverandre i å løse en rekke utfordringer. 

Problemløsning i praksis er derfor også tema på vårt neste frokostmøte, 15. juni kl 0900-0945, som er en av de første sesjonene under Rebel Sharefest. “Skapekraft sikrer fortsatt blomstring på Tullin” har vi kalt sesjonen, der vi sammen med Rebel inviterer til en rundbordssamtale rundt hvordan vi sammen kan jobbe for å løse konkrete utfordringer. Konsekvensene av det planlagte arbeidet med Ring 1 og Hammersborg-tunnelen er selvsagt ett tema, men vel så mye er også hvordan ulike aktører - private og offentlige - kan jobbe bedre sammen i både by- og samfunnsutvikling.

Oppe fra venstre: Susanne Joys, Christian Winsnes Rustand, Åshild Wangensteen Bjørvik, Bård Lind, Arvild Bruun, Peter Jetzel, Øystein Aurlien, Arne Svingen og Erling Fossen.

Peter Jetzel (Rebel) gir en introduksjon til Rebel og filosofien bak satsingen, før vi går over i en rundbordssamtale ledet av Øystein Aurlien (Tullinsamarbeidet). Her deltar Arne Svingen (forfatter og beboer i nabolaget), Arvild Bruun (Levende Gater, Oslo kommune), Åshild Wangensteen Bjørvik (Mad Oslo), Christian Rustand (Entra), Bård Lind (IT-ekspert), Susanne Joys (AART Architects) og Erling Fossen (OMA).

Vi håper flere har lyst til å komme, lytte og gjerne også delta i samtalen. Les mer og meld deg på her.

Det koster ingenting å delta på Rebel Sharefest, og du får da tilgang til en rekke ulike faglige sesjoner. Og fra klokka 16 er alle invitert til å også være med på Rebel Summer Party. Bli med!


 
Forrige
Forrige

Arne Svingen nytt styremedlem

Neste
Neste

Vi trenger ikke flere biler gjennom Tullin