Arne Svingen nytt styremedlem

Arne Svingen, her avbildet på Solli plass, i forkant av folkemøtet han arrangerte på Trekanten 2. mai 2023. Han bor i St. Olavs gate.

 

Arne Svingen nytt styremedlem

Dato: 23. juni 2023

Vi er veldig glade for at Arne Svingen har takket ja til å stille i styret for Tullinsamarbeidet, for å representere de som bor i nabolaget.

Å få til et godt samspill mellom nabolag og næringsliv har vært viktig for oss, helt siden vi stiftet Tullinsamarbeidet som forening. Det er også slik at vi har “holdt av” en styreplass, til en som bor i nabolaget. Og med Arnes engasjement for nabolaget og konsekvensene av Ring 1 var det naturlig å spørre han. Vi er veldig glade for at han har takket ja.

Arne Svingen har de siste pluss minus 25 årene vært heltids forfatter, og har en imponerende produksjon på rundt 120 bøker. Det er spesielt bøkene for unge han er kjent for. Han brenner også for viktigheten av å få barn og unge til å lese mer, et tema han fortsatt engasjerer seg for.

Gjennom samarbeidet vi har hatt med Arne, og flere andre i nabolaget, har vi nå lykkes å fått samlet en oversikt over nærmere 50 sameier og velforeninger i nabolaget. Disse har vi informert og invitert til å delta, når vi nå fortsetter å jobbe inn mot Oslo kommune og Statens vegvesen. Dette er et arbeid som er viktig å følge opp fremover, og som Arne er en sentral brikke i.

Har du innspill og spørsmål til Arne treffes han på mail på denne adressen. Her kan du lese mer om Arnes forfatterskap.

 
Forrige
Forrige

Hvilken politiker bryr seg om Oslo?

Neste
Neste

Problemløsning gjennom sterkere delingskultur