Musikkfest inn i natta

Musikkfest skjer hvert år, første lørdag i juni. Også på Tullin kan du oppleve dette, på Becco og ByMad. Trekanten tar det hele med inn i natta.

 

Musikkfest inn i natta

Dato: 30. mai 2023

Lørdag 3. juni arrangeres det igjen Musikkfest i Oslo. På Tullin har vi noen av de mange scenene.

Om du ikke allerede har opplevd Becco, Kafeteria August, ByMad og den fantastiske bakgården i Tullinkvartalet har du muligheten denne helgen. Det er Musikkfest i Oslo, fordelt på over 50 scener. Her er programmet på Tullin:

Kl 1600, Mona Krogh, Becco
Mona Krogh byr på varme, inderlighet og stemning når hun starter det hele denne ettermiddagen på Becco.

Kl 1900, (S)mall Girl, Becco
Mall Girl bør være kjent for de fleste. Når det legges en “s” til starten er det ikke utelukket at det blir en miniversjon av den første?

Kl 2200, Noble Dancer, Becco
Noble Dancer var et ikonisk utested på Skillebekk, og nå inspirasjon og navn for DJ-trioen Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam.

Og etter at Musikkfest egentlig er over har Trekanten funnet ut at de like godt kan invitere til Musikknatt, i ekte Musikkfest-tradisjon. Dette er også gratis, og her er programmet:

Kl 2300, 2gether, Trekanten
Kl 0000, Marshion, Trekanten
Kl 0100, Sigrid Kulia, Trekanten
Kl 0200, Talorwave, Trekanten

Det er ikke umulig at ByMad også kommer med en booking denne dagen. Det er slik Musikkfest fungerer, at steder og artister plutselig finner hverandre. Følg med på programmet til Musikkfest.

 
Forrige
Forrige

Vi trenger ikke flere biler gjennom Tullin

Neste
Neste

Vi fortsetter å bygge kulturgata