Et stort engasjement for Tullinsamarbeidet

Forsmak på Tullin 2.jpg
 

Et stort engasjement for Tullinsamarbeidet

Dato: 25. september 2021

Onsdag 22. september inviterte vi til «Forsmak på Tullin», en samling for å orientere om ambisjonene og planene for det nye Tullinsamarbeidet. Nesten 150 Tullinere møtte opp og fikk også oppleve Rebel for første gang.

Som ledd i å aktivisere Tullin og invitere ulike virksomheter til å vite mer om Tullinsamarbeidets ambisjoner ble det invitert til frokostmøte på Rebel, onsdag 22. september. Interessen var overveldende, og rundt 150 personer stilte opp for å høre mer om hva tankene var med dette samarbeidet.

Bjørn Tumyr (Rebel) ønsket velkommen, også da det var det første arrangementet som ble gjennomført i den store salen. Christian Winsnes Rustand (Entra) og Øystein Aurlien fortalte videre om Tullinsamarbeidet, bakgrunn og ambisjoner, før Janece Mack Roald (Macsimum) orienterte om Tullindagene i oktober. Deretter fortalte Erling Fossen (OMA) om hvorfor Tullin ble tildelt Oslo Urban Week for 2020, før en rekke aktører fra Tullin introduserte seg for de andre: Grønn Byggallianse, Spaces, MAD og We Oslo.

Seansen ble avsluttet med gruppediskusjoner og idémyldring om både Tullindagene og det fremtidige Tullinsamarbeidet. Vi kommer tilbake til mer.

Forsmak på Tullin 3.jpg
 
Forrige
Forrige

Stemningsfullt under Tullindagene

Neste
Neste

Ekstrem forvandling midt i Oslo sentrum