Ekstrem forvandling midt i Oslo sentrum

 

Ekstrem forvandling midt i Oslo sentrum

Dato: 5. september 2021

Aftenposten skrev 5. september om etableringen av en rekke nye møteplasser på Tullin. «I disse bygningene har de færreste sluppet inn. Nå blir de nytt sentrum for Oslos uteliv».

Artikkelen omtaler alt det nye som skjer, med både Rebel, Trekanten, etableringen av nytt studenthus, og alt som både har skjedd og skjer fremover med etableringen av det nye Tullinkvartalet. Blant annet sto følgende i artikkelen:

«Det begynte elendig på Tullinløkka for eiendomsgiganten Entra. Planene om høyhus for Schibsted og utkastelse av bokhandelen Tronsmo høstet storm. Låten Fuck Entra Blues sier sitt om stemningen. – I ettertid er det jo gøy, fastslår utviklingsdirektør i Entra, Christian Rustand, seks år senere, mens han viser vei inn i passasjen gjennom Juridisk fakultet fra Tullinløkka.»

Videre beskriver artikkelen satsingen både på Rebel og Trekanten, med kommentarer fra en rekke av aktørene som både holder til der og som snart åpner der. Blant dem er Runar Eggesvik. Han sier:

“Vi har klokkertro på dette undervurderte området. Det blir en vill variasjon i målgrupper og Tullin blir et sted du kommer for å oppleve mange forskjellige ting, sier han, og har et håp om at Tullin og Youngstorget kan stå for livet på hver sin side av «romskipet» Regjeringskvartalet.”

Når hele Trekanten står ferdig i 2022 vil hele førsteetasjen bli åpnet opp, og det blir en takhage på toppen tilgjengelig for hele byen. (Ill: MAD).

Ambisjonene for den nye Tullinpassasjen er store, og der åpnes det opp flere nye serveringssteder i tiden som kommer. (Ill: MAD).

 
Forrige
Forrige

Et stort engasjement for Tullinsamarbeidet