22 135 kvm

Totalt kontor

16 194 kvm

Utleid kontor

2 906 kvm

Ledig kontor

2021/2022

Ferdigstillelse

Om eiendommen

Universitetsgata 7-9 er et moderne, teknologibasert praktbygg som vil romme fleksible kontorlokaler for store og små virksomheter. Etasjene har 2,7 meter under taket, og bygget er utformet for å sikre maksimal effekt av dagslyset. På toppen vil det komme en fantastisk takterrasse med fjordutsikt som er tigjengelig for alle leietakere med mulighet for severing.
 

Kontor

Lyse kontorlokaler med gjennomgående takhøyde på 2,7 meter. Høykvalitetsmaterialer inspirert av nordisk design og natur. Bygget er fleksibelt og tilpasses den enkelte leietagers behov og ønsker i dag og i fremtiden.

Fellesfasiliteter

Et nytt kontorbygg med gode servicefasiliteter som garderobe og dusj, sykkelparkering med vask- og service, varelevering med mer. På taket etableres en fantastisk takterrasse som knyttes opp mot restaurantkonseptet i første etasje.

Bespisningskonsepter

I Tullinkvartalet blir det et variert og godt tilbud av restauranter, lunsj- og salatbarer og kaféer. En av restaurantene vil bli tilrettelagt som bedriftsrestaurant på dagtid, men du kan med Entras app og betalingsløsninger benytte deg av alle de ulike tilbudene.

Fleksibilitet

Store etasjeplan på ca. 2 600 kvm som kan deles i enheter fra ca 500 kvm. Lokalene egner seg for både åpne landskap og cellekontorer, samt aktivitetsbaserte løsninger.

Bygget er tillrettelagt med teknisk grid og innredningsløsninger som gir en god fleksibilitet for leietaker.

Kort oppsummert innebærer dette:

  • Reduserte kostnader knyttet til romdelinger
  • Redusert ombyggingstid
  • Redusert støy, støv og trafikk av håndverkere
  • Gjenbruk av materialer

Teknologi

Et konsept som handler om å skape en sømløs og innovativ serviceopplevelse som støtter morgendagens arbeidsliv. Entra har derfor utviklet sin egen app hvor alle tjenester kan bestilles og bookes. Entra har også et eget servicesenter som er tilgjengelig 24/7.

Restaurant

Det tilrettelegges for flere restauranter i kvartalet som serverer lunsj, møteromsmat og middag til byggets leietakere. Den ene restauranten tilrettelegges med audiovisuelt utstyr og kan bookes for egne arrangementer og eventer. Betaling og booking skjer via byggets app.

Takterrasse

Det blir felles takterrasse for Tullinkvartalet hvor man kan ha sosiale sammenkomster, events og nyte fine dager med utsikt over hele Oslo. Takterrassen er tilknyttet restauranten i første etasje og tilgjengelig for alle leietakerne. 

Sykkelparkering

I underetasjen vil det komme parkering for ca. 300 sykler, med tilgang til vaskerom og serviceområde. Det vil også tillrettelegges med utendørs sykkelparkering for besøkende i kvartalet.

Handlegate

På bygulvet kommer det butikker, restauranter og kafeer som vil skape et pulserende miljø for alle i Tullinkvartalet og et spennende nytt møtested for hele Oslos befolkning.

Dusj og garderobe

Det blir garderobe og dusj i byggets underetasje. Byggets servicekonsept tilbyr låsbare skap og håndkleservice.

Et grønt bygg

BREEAM NOR MILJØSERTIFISERING 
- Miljøvennlig materialvalg

- Breeam Excellent

- Energiklasse A

Lys og åpen interntrapp

 

Sentralt i etasjen er byggets sosiale møteplass. Her er det mulighet for å binde alle etasjene sammen med interntrapp.

U2

U1

  1. Etajse

Handel og restaurant

  1. Etasje

AKTIVITETSBASERT LØSNING

Total arb pl: 66
Åpne arb pl: 36
Multirom: 8
Møterom: 16
Prosjektbord: 6

Møterom 8P: 2
Kaffebar: 1
Resepsjon: 1

  1. Etasje

ÅPEN LØSNING:

Total arb pl: 51
Åpne arb pl: 28
Multirom: 9
 

Møterom 8P: 1
Kaffebar: 1

  1. Etasje

CELLE / ÅPENT:

Total arb pl: 91
Åpne arb pl: 90
Kaffebar: 1
Resepsjon: 1
Multirom: 1

Møterom 4P: 3
Møterom 5P: 2
Møterom 6P: 3
Møterom 10P: 2
Møterom 12P: 1
Møterom 14P: 1

Takterrasse