Tullinsamarbeidet fyller ett år!

Tullin blomstrer. Energien i området er fantastisk, og vi tror dette bare er starten på hva som vil komme.

 

Tullinsamarbeidet fyller ett år!

Dato: 24. januar 2023

24. januar 2022 ble Tullinsamarbeidet formelt stiftet. Vi ønsker å takke alle våre medlemmer for engasjement og støtte for å få dette samarbeidet i gang. Vi fortsetter å bygge. Gratulerer med dagen!

Det er først og fremst medlemmene på Tullin, som er ansvarlige for at Tullin blomstrer og utvikler seg så fantastisk som det gjør. Fra å ha vært et området i Oslo der mange mennesker nærmest ikke ville gå etter mørkets frembrudd har det nå blitt området hele Oslo snakker om som “it-området”.

Vi har jobbet for å løfte frem nye ideer, være vertskap for samlinger og konferanser, støtte opp om initiativ, ta kampen på vegne av medlemmene, og fortelle historier for å underbygge at Tullin er Oslos sentrum for skapekraft.

Denne historien skal vi fortsette å fortelle, på nye måter og sammen med medlemmene våre.

Tusen takk til Advokatforeningen, Anvil, Bember, Entra, Epicenter, Flott Gjort (med stedene Becco, Trekanten, Gras og The Conduit), Fransk Kulturhus, Fretex, Hjort, Hotell Savoy, Höegh Eiendom, Jahr Gruppen, Juristenes Hus, Karlander Eiendom, KLP Eiendom, Knowit, Macsimum, Mad arkitekter, Mif Eiendom, Norlis Antikvariat, Oslo Pensjonsforsikring, Rebel, SG Eiendom, Seff Holding, Studentsamskipnaden SIO, Spaces, Treningshuset, Tullinløkka Eiendom, Uffizi, We Oslo, WSP, Universitetet i Oslo og AART Architects. Takk for at dere har blitt med i oppstarten!

Her er noen utvalgte bilder fra året som har gått:

Kort etter stiftelsen samlet vi en rekke medlemmer til en presentasjon på Skråplanet.

16. juni åpnet Løvetanntunet på Tullinløkka, i regi av Universitetet i Oslo og som en markering på at det var 50 år siden avskaffelsen av “Homoparagrafen”.

Spaces inviterte til Morning Beat fra klokka 7 om morgenen 21. juni.

Under Oslo Urban Week i september inviterte vi, sammen med Void og Becco, til bakgårdsfest.

Lørdag 29. oktober arrangerte vi Kulturlørdag, for å teste hvordan vi kan gi mer liv til Universitetsgata.

Vi gleder oss til å lage flere aktiviteter sammen med våre medlemmer i året som kommer.

 
Forrige
Forrige

Universitetsgata står i sentrum når Ring 1 skal stenges

Neste
Neste

Hva skjer når Ring 1 stenges neste år?