Nye rebeller i byen

«Rebel» blir IT-bransjens nye kraftsenter i Universitetsgata 2. Nok en ny leietaker er klar i Norges viktigste møteplass for deling av IT-kompetanse.

– Computerworld passer perfekt som leietaker i Rebel-fellesskapet. Vårt mål er å bruke delingskultur til å gjøre Norge verdensledende på IT-kompetanse. Vi trenger rebeller som tenker nytt for å løse fremtidens utfordringer. IT-folket er vår tids rebeller. Computerworld har som landets eneste reinspikka IT-magasin i årevis vært fremsynte og sektorens viktigste medium. De har stått for hundrevis av konferanser og fagtreff der deling har stått i fokus. Det er nettopp deling av kunnskap som er kjernen i Rebel, sier en engasjert Carl J. Onstad administrerende direktør i Rebel.

Kraftsenter: Rebel blir Norges nye kraftsenter for deling av IT-kompetanse i Universitetsgata 2 i Oslo sentrum.

Digital delingskultur midt i Oslo
Hos Computerworld er de begeistrede og forventningsfulle om valget av Rebel.

– Vi gleder oss til å bli en del av teknologimiljøet på Rebel. Digitalisering og delingskultur er fremtiden, og vi lever av å informere om og for IT-bransjen. Her vil vi sitte midt i smørøyet. Computerworld arrangerer også mange konferanser, og vi ser en spesielt stor verdi av at disse kan holdes i et miljø som allerede assosieres med teknologi, sier administrerende direktør Mickael Carlson i Computerworld.

Kreativt og fremtidsrettet
Ansvarlig redaktør Henning Meese følger opp:

– Rebel representerer rett og slett en unik mulig for Computerworld til å ytterligere styrke vår posisjon som informasjonsleverandør i det profesjonelle IT-markedet. Vi mener at det helt åpenbart
 vil oppstå mange nye forretningsmuligheter i et så kreativt og fremtidsrettet miljø som Rebel kommer til å bli. Hele IT-sektoren i Norge kommer til å få glede av dette, sier Computerworlds ansvarlige redaktør Henning Meese.

Kunnskapsdeling: I Rebel vil små og store teknologiaktører som ønsker å jobbe tett på andre teknologer, kunne jobbe sammen. Opptil 1500 mennesker kan utvikle sine prosjekter i et dynamisk kunnskapsmiljø.

Skrevet av: Entra 20.05.2019

Flere artikler

Viksjø-perlen på St. Olavs plass

En av de aller mest markante bygningene på Tullin er St. Olavs plass 5. Den ikoniske modernistbygningen i naturbetong, med sin triangulære form og rasterfasader, st...