2 760 kvm

ledig kontorlokaler

Hovedinngangen

På hjørnet Universitetsgata/Pilestredet vil man ha direkte tilgang til hovedinngangen til kontorene. Hovedinngangen ønsker velkommen til et bygg hvor kvalitet og sikkerhet er på topp.

Det vil også være mulighet for egen ingang dersom det er ønskelig. 


 

Restaurant

Det tilrettelegges for flere restauranter i kvartalet som serverer lunsj, møteromsmat og middag til byggets leietakere. Den ene restauranten tillrettelegges med audiovisuelt utstyr og kan bookes for egene arrangementer og eventer. Betaling og booking skjer via byggets app

Takterrasse

Det blir felles takterrasse hvor man kan ha sosiale sammenkomster, events og nyte fine dager med utsikt over hele Oslo. Mat og drikke kan bestilles fra restaurantene i kvartalet.

Sykkelparkering

I underetasjen vil det komme parkering for ca. 300 sykler, med tilgang til vaskerom og serviceområde. Det vil også tillrettelegges med utendørs sykkelparkering for besøkende i kvartalet.

Trening

Et eget moderne treningsrom for leietakere i underetasjen. 

Garderobe

Det blir garderobe/ dusj i byggets underetasje. Byggets servicekonsept tilbyr låsbare skap og håndkleservice.

Et grønt bygg

BREEAM NOR MILJØSERTIFISERING 
- Miljøvennlig materialvalg

- Breeam Excellent

- Energiklasse A

Fleksibilitet

Store etasjeplan på ca 2 600 kvm som kan deles i eneter fra 500 kvm. Lokalene egner seg for både cellekontorer og aktivitetsbaserte løsninger.

Bygget er tillrettelagt med teknisk grid og innredningsløsninger som gir en unik fleksibilitet for leietaker. Kort oppsumert innebærer dette:

  • Halvering av kostnader knyttet til romdelinger
  • Redusert ombygingstid
  • Redusert støy, støv og trafikk av håndtverkere
  • Fjerning av cellekontor/stillerom/møterom tilsvarende enkelt som oppsetting
  • Gjenbruk av materialer

Lys og åpen interntrapp

 

Sentralt i etasjen er byggets sosiale møteplass. Her er det mulighet for binde alle etasjene sammen med interntrapp.

APP

Et konsept som handler om å skape en sømløs og innovativ serviceopplevelse som støtter morgendagens arbeidsliv. Entra har derfor utviklet sin egen app hvor alle tjenester kan bestilles og bookes. Entra har også et eget servicesenter som er tilgjengelig 24/7.