2 598 kvm

Totalt Tullin

967 kvm

Ledig

1 631 kvm

Utleid

2020/21

Ferdigstillelse

Kafeér og restauranter

Tullinkvartalet vil ha et bredt tilbud av ulike kaféer og restauranter vil skape en sosial møteplass.

Galleri

Utformingen av bygulvet gir gode muligheter for et galleri eller liknende konsept som vil gi området en kulturell tilnærming.

Handel

Det blir spennende butikker og servicetilbud i kvartalet. Her er det meste lett tilgjengelig rett i nærheten.

 

Folk som jobber hardt og lenge, fortjener virkelig god mat

Det nye Tullinkvartalet vil bugne av spennende serveringskonsepter hvor fellesnevneren blir lidenskapen for de gode smakene og den helhetlige opplevelsen det enkelte spisested skal tilby gjestene.

I Universitetsgaten 7-9 finner man det som vil fungere som kantine på dagtid, men som transformeres til brasseri og bar mot arbeidsdagens ende. Denne kantinen er langt i fra det de fleste forbinder med en tradisjonell kantine - her vil smak og kvalitet på maten få ytterste prioritet og maten serveres på dine prinsipper. Om du vil sitte ned og nyte en rolig lunsj, bestille til arbeidsplassen eller møterommet er opp til deg selv. I tillegg til det innovative kantinekonseptet, blir det en flott uteservering i den nye parken som før var Tullinløkka, en innbydende gastro-pub, et brasseri og en deli i ekte New York style som vil tilby velsmakende måltider fra morgen til kveld, akkompagnert av et drikkekart med noe for enhver gane og anledning.
Vel bekomme!

Universitetsgata 7-9

Universitetsgata 7-9 vil være en av portene som åpner opp kvartalet fra gata, og inviterer publikum inn i en rikholdig bakgård, med butikker, restauranter og kulturelle tilbud, som er åpent fra morgen til kveld. Det er med andre ord ikke bare et kontorbygg, men et bruksbygg, som er åpent for ansatte og befolkning gjennom høye etasjer for kaféer, restauranter og butikker på bakkeplan.  Det vil blant annet bli etablert brasseri, kafé og vinbar. I dag er det ca. 300 kvm handelslokaler ledig i Universitetsgata 7-9, fordelt på to butikklokaler, som har mulighet til å slå seg sammen.

Universitetsgata 7

I Universitetsgata 7 er det to butikklokaler ledige,  disse er ikke tilpasset servering.

Kristian Augusts Gate 15

Den nye passasjen fra Kristian Augusts gate 15 er en av mange passasjer inn til bygulvet. Passasjen er åtte meter høy og syv meter bred. Den vil bli en hovedpulsåre til St Olavs Plass og en gjennomgående passasje for publikum og ansatte i området. Det indre bygulvet vil bestå av butikker, restauranter, barer, kulturhus og kaféer. Dette vil bli en del av Oslo sentrum hvor beboerne endelig får et levende byliv. Det er tre lokaler ledig hvor hvert lokale har en takhøyde på 5 meter. Ett av disse lokalene vender ut mot parken (Tullinløkka).

Kristian Augusts Gate 15

Det er tre ledige lokaler i Kristian Augusts Gate 15-17 på henholdsvis 189, 203 og 277 kvm BTA. 

AREAL 3 – Kafé/servering

NETTO: 218 KVM

BRUTTO: 277 KVM

5 METER TAKHØYDE I LOKALET

AREAL 2 - Butikk/Galleri

NETTO: 169 KVM

BRUTTO: 203 KVM

5 METER TAKHØYDE I LOKALET

Areal 1 – Kaféer/servering

NETTO: 148 KVM

BRUTTO: 188 KVM

5 METER TAKHØYDE I LOKALET